Vaša košarica

Korisni savjeti

Vaš sat sadrži visokoprecizne elektronske i mehaničke komponente.

JEDNOSTAVNA UPUTSTVA ZA OČUVANJE SATA:

Izbjegavajte izlaganje sata direktnom suncu, ekstremno toplom ili hladnom mjestu na duži vremenski period.

Ne koristite neki od funkcijskih tastera ili krunicu dok je sat izložen vlazi. Ukoliko u kućište sata prodre voda ili se pojavi kondenzacija, sat odmah pošaljite u servis. Vlaga u dodiru sa mehanizmom može prouzrokovati koroziju i trajna oštećenja.

Izbjegavajte ekstremne udare sata. Vaš sat je konstruiran samo za udare pri normalnoj upotrebi.

Izbjegavajte izvore jakog električnog napona i statičkog elektriciteta koji bi mogli oštetiti mehanizam sata. Generalno, Vaš sat je zaštićen od izvora umjerenog elektromagnetnog zračenja poput: kućnih aparata, televizora ili Hi-tech opreme.

ČIŠĆENJE:

Svoj sat držite čistim. Prašina i prljavština često se nakupljaju između kućišta i krunice koju je potrebno redovito čistiti (dok je krunica u normalnom položaju). Za čišćenje prljavštine i vlage s kućišta i stakla koristite suhu meku krpu. Za čišćenje metalnih, plastičnih i gumenih narukvica sata koristite blagi sapun i vodu.

Kožni remen: gornju stranu kožnog remena nježno očistite mekom suhom krpom, a donju površinu kožnog remena očistite krpicom natopljenom čistim alkoholom.

NAPOMENA: Izbjegavajte uporabu otapala i kemikalija (razrjeđivač, benzin, aceton itd.) koji bi mogli oštetiti površinski sloj!

SERVIS:

Redovni servisi i izmjena potrošnih dijelova (baterije, remeni) u ovlaštenim servisima osigurat će besprijekoran rad vašeg sata dugi niz godina.

Ukoliko je sat bio u dodiru sa slanom vodom, isperite sat običnom vodom i obrišite mekanom krpom. Za sva dodatna čišćenja sata obratite se našem stručnom timu.

Provjeravajte stanje remena i kopči na Vašem satu kako biste izbjegli pad sata i mehanička oštećenja koja nisu pokrivena jamstvom. U slučaju popuštanja ili habanja kopče (uslijed učestalog nošenja) ili istrošenog remena odmah posjetite svog servisera te se raspitajte o zamjeni istrošenih dijelova.

Kod kupnje ronilačkog sata ili sata pogodnog za ronjenje (20ATM ili više) obavezan je redoviti godišnji servis u svrhu pregleda pogonskog mehanizma i zamjene brtvi.

BATERIJA:

Baterija na Vašem satu ima jamstvo 6 mjeseci. Kako neki satovi zbog svojih funkcija ili posebnosti mehanizma troše više energije, može se dogoditi da se ista potroši prije isteka toga roka. U tom slučaju imate pravo na besplatnu zamjenu baterije u našem servisu uz predočenje originalnog računa i jamstvenog lista.

Bateriju sata uvijek mijenjajte kod stručne (ovlaštene) osobe. Ako je rok trajanja baterije istekao, zamijenite ju novom što je prije moguće. Ispražnjena ili stara baterija može uslijed kemijskih procesa procuriti i nepovratno oštetiti mehanizam sata.

Sigurna kupovina

Plaćajte karticama bez straha. Vaši su osobni podaci s nama potpuno sigurni.

Učinite darove osobnijima

Uz uslugu graviranja, darove Vašim najmilijima učinite posebnijima.

Besplatna dostava

Za sve narudžbe iznad 300 kuna, mi snosimo trošak dostave umjesto Vas.

Pravo na povrat

Za sve proizvode kupljene na webu, bez oštećenja, u originalnoj ambalaži.